Μετά την ψεσινή εκδίκαση των υποθέσεων που παραπέμφθηκαν στον Αθλητικό Δικαστή, μας κοινοποιήθηκε το ύψος και η ανάλυση του προστίμου που δέχθηκε το Σωματείο μας στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου καλείται να πληρώσει 6 800 ευρώ μόνο από έναν αγώνα, με διάφορες κατηγορίες οι οποίες σχετίζονται με παραβατικές συμπεριφορές. Δεν πρόκειται να αναλύσουμε ή να συζητήσουμε αν οι ποινές είναι αυστηρές ή ακόμη και αν το σημερινό πλαίσιο που καλούμαστε να ακολουθήσουμε είναι υπερβολικό γιατί είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε.

Αυτό όμως που καλούμε τον κόσμο είναι προστατεύσει το Σωματείο και να κινείται μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και μακριά από συμπεριφορές που μπορούν να παραπεμφθούν για τιμωρία. Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν καλούμαστε να πληρώνουμε βαριά πρόστιμα από χρήματα που δεν υπάρχουν.

Πέρσι, πληρώσαμε πρόστιμα ύψους 55 000 ευρώ, χρήματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη για κάποιες από τις πολλές άμεσες ανάγκες του Σωματείου. Το πιο βασικό στοιχείο όμως είναι ότι οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά είναι ξένη προς τις αρχές του Σωματείου μας και είναι ανεπίτρεπτο η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ να έχει παραπομπές για αντιαθλητική στάση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τον κόσμο μας να περιφρουρήσει τα συμφέροντα του Σωματείου μας και να το προστατεύσει με τη συμπεριφορά του. Τα οικονομικά δεδομένα είναι στενότατα και δυστυχώς το οικονομικό αποτελεί μόνιμο βραχνά τα τελευταία πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να σπαταλούμε τα λίγα μας χρήματα σε δικαστικές τιμωρίες.

Προστατεύουμε το Σωματείο μας, σεβόμαστε τις αρχές και αξίες μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ